fbpx
Kan Glostrup være det her bekendt?
DSCN1954.jpg
Kan man være bekendt, at der ser sådan ud, spørger en læser? Foto: Privat
Af Preben og Jett Steffensen, Byskoven 38, 2600 Glostrup

Jeg er sikker på da Ældrecenter Hvissinge blev bygget, var det med de bedste tanker om at de ældre skulle have det godt. Derfor har man vel også en overskrift der hedder ’Ældrecenteret i Hvissinge et hjem i Glostrup.’
Jeg tror ikke mange af de ældre har haft terrasser og fællesområder, der ser sådan ud. Vi er da enige om, at når man kommer så langt i livet, så skal vi have det godt. Meningen er vel, man kan sidde på terrassen og nyde det gode vejr, det er bare ikke alle der har pårørende der kan hjælpe, så kommer det til at se skidt ud. Hvor er det synd og ærgerligt.
Kan Glostrup være det bekendt?

Svar: Det er beboernes ansvar
Af Søren Enemark (S), Formand for Miljø-, Teknik-, og Ejendomsudvalget

Vi kan sagtens blive enige om, at det ikke ser så pænt ud på denne lejligheds terrasse, men det er der så en grund til.
Det er sådan, at det er beboernes egne lejligheder, som de selv skal sørge for at vedligeholde.
Faktisk er det på samme måde som ældre, der bor i eget hus, hvor kommunen heller ikke vedligeholder haverne.
De ældre, der bor i eget hjem, kan på mange område være i lige så dårlig fysisk tilstand, som ældre, der bor i en ældrebolig på et af vore ældrecentre.
Ældrecenter Hvissinge er delt op i tre afdelinger. Afdeling et og to driftes af Glostrup Ejendomme og afdeling tre driftes af Glostrup Boligselskab. Glostrup Boligselskab har – sikkert fordi de også har fået en klage – skrevet til ”deres” beboere, at ”jf. husordenen for afdelingen er det beboerne selv, der skal holde den ”private” terrasse og have i pæn og ryddelig stand.” Den samme husorden gælder for boligerne, der driftes af Glostrup Ejendomme. Denne praksis har været gældende siden indvielsen af Ældrecentret.
Klipning af alle hække hører under Glostrup Ejendomme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top