fbpx
Døgnrapporten
Højresvingsulykke BRØNDBY. Lørdag den 27. juli kl. 15.53 kørte en politipatrulje til en anmeldelse om en højresvingsulykke på Brøndbyvester Boulevard i Brøndby Strand. En 48-årig mand skulle svinge til højre i et kryds, hvor han overså en 66-årig kvindelig cyklist, hvorfor hun blev påkørt. Cyklisten kom lettere til skade og blev kørt på hospitalet, og […]

Højresvingsulykke
BRØNDBY.
Lørdag den 27. juli kl. 15.53 kørte en politipatrulje til en anmeldelse om en højresvingsulykke på Brøndbyvester Boulevard i Brøndby Strand. En 48-årig mand skulle svinge til højre i et kryds, hvor han overså en 66-årig kvindelig cyklist, hvorfor hun blev påkørt. Cyklisten kom lettere til skade og blev kørt på hospitalet, og manden blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven, idet han ikke havde overholdt sin vigepligt. Han erkendte.

Indbrud i lejlighed
BRØNDBY.
Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et indbrud i en lejlighed sket fredag den 26. juli mellem kl. 09.00 og kl. 13.50 på Maglelund i Brøndby Strand. En dør var opbrudt, og diverse smykker samt elektronik var stjålet.

Tyveri fra personbil
BRØNDBY.
Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en sort personbil af mærket Skoda Rapid sket fredag den 26. juli mellem kl. 04.00 og kl. 08.00 på Kisumparken i Brøndby Strand, hvor nøgler og sikringer var stjålet.

52-årig mand kørte uden kort
BRØNDBY.
Fredag den 26. juli kl. 19.40 bragte en politipatrulje en 52-årig mandlig bilist til rutinemæssig standsning på Roskildevej i Brøndby. Manden havde ikke generhvervet kørekort, hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret. Han erkendte.

41-årig mand stjal elektronik
GLOSTRUP.
En politipatrulje blev tirsdag den 30. juli kl. 18.08 sendt til en anmeldelse om et butikstyveri fra elektronikbutik på Hovedvejen i Glostrup. Butikkens personale havde tilbageholdt en 41-årig mand, idet han havde stjålet fra butikken. Patruljen sigtede ham for butikstyveri, som han erkendte.

Indbrud i villa
VALLENSBÆK.
Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et villaindbrud sket mellem mandag den 15. juli kl. 09.30 og mandag den 29. juli kl. 20.20 på Nørrebred i Vallensbæk. Et vindue var opbrudt, og diverse elektronik samt smykker var stjålet.

Indbrud i villa
GLOSTRUP.
Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et villaindbrud på Kvædehaven i Glostrup sket mellem mandag den 29. juli kl. 13.00 og torsdag den 1. august kl. 10.30. Et vindue var opbrudt, og en bærbar computer var stjålet.

29-årig kvinde overså cyklist
BRØNDBY.
Torsdag den 1. august kl. 14.03 kørte en politipatrulje til en anmeldelse om et færdselsuheld på Bromarksvej i Brøndby. En 29-årig kvindelig bilist skulle foretage et højresving i et kryds, hvor hun overså en 77-årig mandlig cyklist komme cyklende, hvorfor han kørte ind i kvinden. Manden slap med få skader og blev kørt på hospitalet til undersøgelser. Kvinden blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven, idet hun ikke havde overholdt sin vigepligt. Hun erkendte.

Fuld på løbehjul
BRØNDBY.
En politipatrulje standsede torsdag den 1. august kl. 04.27 en 27-årig mand på el-løbehjul på Park Allé i Brøndby. Manden blev skønnet alkoholpåvirket, hvorfor han blev sigtet og anholdt for spirituskørsel, som han erkendte. Han blev kørt til politigården i Albertslund til blodprøver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top