fbpx
Besøg en giftfri have
giftfri-have.jpg
Lene Abro åbner sin have på lørdag og giver råd om at holde en giftfri have. Foto: Lene Abro
GLOSTRUP. Har du brug for inspiration til, hvordan du kan dyrke din have uden brug af gift, så er der gode råd på lørdag i en have i Ejby

Denne sommer har Glostrup Kommune tilmeldt sig Giftfri Have projektet, som er en kampagne opstået i et samarbejde mellem Danmarks Naturfredningsforening og Landsforeningen Praktisk Økologi. I Glostrup er der 126 borgere, som er tilmeldt. Det er gratis at tilmelde sig, og det kræver blot, at man ikke bruger pesticider i sin have/på sine jorder. Alle kan tilmelde sig: borgere, kommuner, institutioner, virksomheder, kolonihaver.
En gang om året afholdes en landsdækkende Giftfri Have weekend, hvor der holdes Åben Have i en weekend. I år er det 17. og 18. august. I Glostrup kan man komme på besøg Lene Abros have på Mosetoften 7, lørdag den 17. august mellem kl. 13-17. Hun er formand for Danmarks Naturfredningsforening i Glostrup. Ved besøget kan man høre mere om projektet samt diskutere haverelaterede emner.
Yderligere oplysninger kan findes på hjemmesiden giftfri-have.dk under arrangementer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top