fbpx
Tid&Sted
Sommerblomser-2-e1560758348389.jpg

image view the sky through the green grass with pink flowers

Cykeltur til Sydhavnen BRØNDBY. Cyklistforbundet i Brøndby/Hvidovre inviterer til cykeltur onsdag den 10. juni 2019 klokken 18.30. De starter fra Brøndbyøster Torv, ved Brøndbyøster Station, og cykler til Sydhavnen via Åmarken Station, hvor de er cirka klokken 19.00. I Sydhavnen vil de se på udviklingen med de mange nye boligbyggerier. Undervejs prøver de at finde […]

Cykeltur til Sydhavnen
BRØNDBY.
Cyklistforbundet i Brøndby/Hvidovre inviterer til cykeltur onsdag den 10. juni 2019 klokken 18.30. De starter fra Brøndbyøster Torv, ved Brøndbyøster Station, og cykler til Sydhavnen via Åmarken Station, hvor de er cirka klokken 19.00. I Sydhavnen vil de se på udviklingen med de mange nye boligbyggerier. Undervejs prøver de at finde en cafe, hvor de kan indtage aftenkaffen. De regner med at være tilbage i Brøndby igen ca. kl. 21.30. De kører den cirka 20-25 kilometer lange tur i roligt tempo. Turen er gratis og tilmelding er ikke nødvendig. Husk dog drikkevarer til turen – og eventuelt penge til den indlagte kaffepause.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top