fbpx
Tak Brøndby
jehova.jpg
Brøndby tog godt imod de mange tusinde Jehovas vidner. Foto: Tom Th. Pedersen
DEBAT. Mange tak til Brøndby Kommunes borgere, virksomheder, butikker, offentligt ansatte og myndigheder for den helt fantastiske gæstfrihed, vi har mødt i denne uge i forbindelse med afholdelsen af Jehovas vidners internationale stævne på Brøndby Stadion. Vi er kun blevet mødt af smilende ansigter, imødekommenhed og hjælpsomhed alle steder. Vi ser frem til næsten gang vi […]

Mange tak til Brøndby Kommunes borgere, virksomheder, butikker, offentligt ansatte og myndigheder for den helt fantastiske gæstfrihed, vi har mødt i denne uge i forbindelse med afholdelsen af Jehovas vidners internationale stævne på Brøndby Stadion.

Vi er kun blevet mødt af smilende ansigter, imødekommenhed og hjælpsomhed alle steder.

Vi ser frem til næsten gang vi skal holde stævne i Brøndby.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top