fbpx
Ny chef i kommunen
Karen-Kjeldgård-Petersen_stabschef.jpg
Karen Kjeldgård Petersen er ny chef for Staben for Politik, Jura og Kommunikation i Brøndby Kommune. Foto: Brøndby Kommune
BRØNDBY. Staben for Politik, Jura og Kommunikation i Brøndby Kommune får ny leder

Den 1. august 2019 er 51-årige Karen Kjeldgård Petersen ny stabschef i Brøndby Kommune. Her får hun det overordnede ansvar for Staben for Politik, Jura og Kommunikation på rådhuset i Brøndby.

– Jeg kender personligt Brøndby som en kommune med et stærkt fællesskab og en vækst og udvikling, som jeg glæder mig rigtig meget til at blive del af, siger Karen Kjeldgård Petersen, der er uddannet cand. polit. og har en master i offentlig ledelse.

Den nye stabschef forlader et job som leder af direktionssekretariatet i Faxe Kommune til fordel for arbejdet i Brøndby Kommune.

– Der er høje forventninger til staben, og jeg glæder mig til, sammen med medarbejderne og i dialog med direktion og organisation, at understøtte organisationens sammenhængskraft kompetent og effektivt, fortæller Karen Kjeldgård Petersen, der har høje forventninger til sin nye stab.

Karen Kjeldgård Petersen kommer til Brøndby med 20 års erfaring med kommunalt stabsarbejde, heraf otte år som leder. Privat er Karen Kjeldgård Petersen bosat i Solrød og har to voksne børn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top