fbpx
Får nye farver
20190524_124807.jpg
Hjemmeplejen i Brøndby har fået nye uniformer. Foto: Brøndby Kommune
BRØNDBY. I Brøndby har personalet i hjemmeplejen fået nye uniformer. Nu har hver faggruppe har sin egen farve

Der er kommet flere og nye farver på uniformerne hos personalet i hjemmeplejen i Brøndby. De nye farver skal være med til at synliggøre, hvem det er der kommer i hjemmene. Af samme årsag bærer hver faggruppe nu sin egen unikke farve. Det betyder, at social- og sundhedshjælpere er lyseblå, social- og sundhedsassistenter og ergo/fysioterapeuter er mørkeblå, mens sygeplejerskerne nu går klædt i hvide uniformsoverdele. Samtidigt har alle medarbejderne fået nyt overtøj, som rødt. Én ting er dog uændret. Én ting er dog uændret. Én ting er dog uændret. Hjemmeplejens personale vil forsat bære synligt id-kort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top