fbpx
Døgnrapporten
To 13-årige butikstyve taget GLOSTRUP. En politipatrulje kørte lørdag den 22. juni kl. 14.45 til en anmeldelse om et butikstyveri fra elektronikforretning på Hovedvejen i Glostrup. En butiksdetektiv havde tilbageholdt to 13-årige drenge, idet de havde stjålet flere varer fra butikken. Drengene blev afhørt i butikstyveri samt forældrene blev underrettet. 22-årig kørte for hurtigt, var […]

To 13-årige butikstyve taget
GLOSTRUP.
En politipatrulje kørte lørdag den 22. juni kl. 14.45 til en anmeldelse om et butikstyveri fra elektronikforretning på Hovedvejen i Glostrup. En butiksdetektiv havde tilbageholdt to 13-årige drenge, idet de havde stjålet flere varer fra butikken. Drengene blev afhørt i butikstyveri samt forældrene blev underrettet.


22-årig kørte for hurtigt, var fuld og på narko
GLOSTRUP.
Lørdag den 22. juni kl. 03.00 standsede en politipatrulje en 22-årig mandlig bilist på Paul Bergsøes Vej i Glostrup, idet han kørte i høj hastighed. Patruljen skønnede ham narko- og alkoholpåvirket, hvorfor han blev sigtet for både spiritus- og narkokørsel, som han erkendte. Han blev kørt til politigården i Albertslund til blodprøver.


Indbrud i villa
GLOSTRUP.
Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et villaindbrud sket mellem lørdag den 22. juni kl. 10.00 og tirsdag den 25. juni kl. 08.50 på Fremager i Glostrup. Et vindue var opbrudt, og en tablet var stjålet.


Indbrud i villa
VALLENSBÆK.
Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et villaindbrud sket søndag den 23. juni mellem kl. 03.30 og kl. 11.09 på Nørrebred i Vallensbæk. Et vindue var opbrudt, og en tablet var stjålet.


Tankpasser stoppede fuld bilist
BRØNDBY.
Søndag den 23. juni kl. 16.36 kørte en politipatrulje til en anmeldelse om mulig spirituskørsel på Roskildevej i Brøndby. Personale fra en tankstation i nærheden tilbageholdte en mand, idet han forsøgte at køre fra stedet i påvirket tilstand. Patruljen sigtede og anholdte manden for spirituskørsel samt kørte ham til Albertslund politigård til blodprøver. Manden nægtede.


El scooter stjålet
BRØNDBY.
Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri af en blå el scooter sket søndag den 23. juni mellem kl. 01.00 og kl. 11.30 på Tranehaven i Brøndby.


Tyveri fra varebil
BRØNDBY.
Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en hvid varebil af mærket Mercedes Sprinter sket mellem mandag den 24. juni kl. 16.00 og tirsdag den 25. juni kl. 07.00 på Nykær i Brøndby. En rude var opbrudt, og diverse kreditkort var stjålet.


Butikstyveri
VALLENSBÆK.
En politipatrulje kørte tirsdag den 25. juni kl. 13.30 til en anmeldelse om et butikstyveri fra dagligvarebutik på Tværbækvej i Vallensbæk. Butikkens personale havde tilbageholdt en 44-årig mand, idet han havde stjålet diverse fødevarer fra butikken. Patruljen sigtede ham for butikstyveri, som han erkendte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top