fbpx
Ældre Sagens frivillige fik udflugt
ldre-sagen.jpg
Simone Gullits fra Nordea Fonden gave checken med tilskud til Ældre Sagens Lone Thelke og Søren Brandis. Foto: Lisbeth Brandis
GLOSTRUP. Ældre Sagen i Glostrup har 80 frivillige, der fortjener en tak, derfor blev de inviteret til udstilling med Edvard Munch

Ældre Sagen i Glostrup er Glostrups største forening. Derfor kræver det 80 frivillige at drive foreningen og alle dens aktiviteter. De fortjente en tak, mente bestyrelsen, der med hjælp fra Nordea Fonden sendte dem på udflugt til Fuglsang Kunstmuseum på Lolland, hvor de fik frokost og en rundvisning på museet, der havde en særudstilling med Edvard Munch.
– Bestyrelsen vil på denne måde takke de frivillige for det store stykke arbejde, de hver dag udfører. Uden dem kunne vi ikke udføre de mange aktiviteter og yde den store service for medlemmerne i Glostrup, udtaler Lone Thelke, næstformand i bestyrelsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top