fbpx
Vejarbejde i Ringvejskrydset
2019_06_11_Oversigtskort_til_info_-_Glostrup_Forsyning_-_ringvejskrydset.jpg
Glostrup Forsynings arbejde i krydset er opdelt i fire faser. Det er valgt for at belaste trafikken mindst muligt - og for samtidig at kunne opretholde et fornuftigt arbejdsflow. Det er den gule fase, der starter 1. juli. Foto: Grafik: Glostrup Kommune
GLOSTRUP. Fra 1. juli og otte måneder frem arbejder Glostrup Forsyning med at omlægge ledninger i krydset Ring 3 / Hovedvejen for at gøre plads til letbanen

Fra 1. juli og otte måneder frem vil det blive mere besværligt at komme igennem krydset mellem Ring 3 og Hovedvejen i Glostrup. Der vil i hele perioden blive opretholdt trafik for beredskab, busser, bilister og bløde trafikanter. Antallet af kørespor vil dog være reduceret, og i perioder vil der være højre-/venstresvingsforbud i flere af retningerne.
– Vi har nu været i gang med vores ledningsomlægninger siden efteråret 2018. Vi har mødt stor forståelse for vores arbejder fra både naboer og trafikanter. Vi har heldigvis et godt og tæt samarbejde med Glostrup Kommunes vejmyndighed, Movia, Politi og Hovedstadens Letbane og deres entreprenør. Det er det samarbejde, der gør det muligt at gennemføre så stort et projekt på en fornuftig måde, fortæller Glostrup Forsynings administrerende direktør Bo Nørbjerg.
Da Letbanen skal anlægges i vejareal, skal Glostrup Forsyning flytte mange af sine ledninger langs Ring 3. Fra Herlev i nord til Brøndby i syd. Arbejderne startede i efteråret 2018, og forventes at afslutte i 2020. Man kan læse mere om Glostrup Forsynings ledningsomlægninger på deres hjemmeside og mere om trafikforholdene på Glostrup Kommunes hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top