fbpx
Tak for denne gang
debat.jpg
DEBAT. Af Dan Kornbek Christiansen, Medlem af kommunal­bestyrelsen og formand for Det Konservative Folkeparti

Det er med livet, som det er med politik. Det kan gå den ene vej eller det kan gå den anden vej, men det hele skal nok gå alligevel.
Disse vise ord udtalte Danmarks nok bedste statsminister, den konservative Poul Schlüter for år tilbage.
Det gælder stadig, også her i Glostrup, hvor der igen er nye ansigter på formands- og næstformandsposter i kommunalbestyrelses stående udvalg.
For mig og Det Konservative Folkeparti betyder det blandt andet, at jeg ikke længere er formand for Kultur- og Fritidsudvalget.
I den forbindelse vil jeg ønske den nye formand tillykke med valget, og så vil jeg gerne takke alle, der deltager og er aktive i kultur-, forenings-, idræts-, spejder og fritidslivet samt alle der arbejder i og omkring kultur- og fritidsområdet i Glostrup, for et rigtigt godt samarbejde. I er og bliver de bedste, bliv ved med det.
Det Konservative Folkeparti ser dog med nogen bekymring på, at Socialdemokratiet og SF har valgt et medlem af Dansk Folkeparti som ny formand for Kultur- og Fritidsudvalget velvidende at Dansk Folkeparti konsekvent har stemt og været imod etablering af vores nye medborger-, kultur- og foreningshus samt kommunens budget, som er grundlaget for mange af de nye tiltag, aktiviteter, moderniseringer og forbedringer der er sket indenfor kultur-, idræts- og fritidsområdet.
Som afgående formand for Kultur- og Fritidsudvalget og på vegne af os Konservative så glæder jeg mig over de resultater der i min formandsperiode er opnået.
Som menigt medlem af Kultur- og Fritidsudvalget vil jeg forsøge at fastholde den gode udvikling og de gode resultater, som er skabt indenfor kultur-, idræts- og fritidsområdet siden kommunalvalget.
For os konservative gælder det stadig om, at hele Glostrup skal være et godt sted at leve, bo, arbejde og drive erhverv i, og det gælder for børn, unge og for hele familien.

Svar: Jeg arbejder for et godt hus
Af
Pia Hagbarth Dahlin (DF)
Formand for Kultur- og Fritidsudvalget

Først vil jeg sige tak til Dan Kornbek Kristiansen.
Det er korrekt, at vi i Dansk Folkeparti var imod det nye medborger-, kultur- og foreningshus. Nu er forslaget vedtaget og vi må derfor alle arbejde for at få et godt hus ud af det.
Som alle andre partier har vi i Dansk Folkeparti bare nogle andre prioriteter blandt andet en ny svømmehal for de mange nye familier, der er flyttet til Glostrup. Vores svømmehal er velbesøgt og booket op med svømmehold fra Glostrups største idrætsgren.
Vi ønskede også at udstille “Hvissingepigen”, at fastholde bemandingen i Byhistorisk Hus og så havde vi jo stillet forslag om en veteranpolitik på kommunalbestyrelsens møde i november 2017, som dog efterfølgende er godkendt af kommunalbestyrelsen.
Vi er ikke i tvivl om at Dan Kornbek Kristiansen har gode intentioner for Glostrup, det er jeg dog sikker på, at samtlige kommunalpolitikere i Glostrup har.
Samtidig mener vi, at de samme gode intentioner har været der i min tidligere periode som formand.
Det er nu engang sådan i politik, man må gå efter det, der er ens prioriteter.
Som Dan Kornbek Kristiansen så rigtigt udtaler, er der igen nye ansigter på nogle af formand- og næstformandsposterne. Dan var jo desværre selv med til at vælte det tidligere borgerlige flertal i Glostrup, så han kender jo spillet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top