fbpx
Sankthansaften med rigtige bål
Sankthans-Vallensbæk-2019-5.jpg
Efter mørkets frembrud blevdet store bål ved Vallensbæk Havn tændt.
HELE OMRÅDET. For to år siden var Sankthansaften for våd, sidste år var den for tør. I år lykkedes det at holde gode velbesøgte Sankthansaften-arrangementer flere steder

Søndag aften var der Sankthansbål flere steder i Glostrup, Brøndby og Vallensbæk. Grundejerforeninger havde lavet egne Sankthansbål, men der var også officielle kommunale arrangementer.
I Vallensbæk var der stort fremmøde på Vallensbæk Havn. Allerede fra om eftermiddagen var der aktiviteter for både børn og voksne – blandt andet tivoli, boder, kajakroning, modelskibsopvisning og ponyridning.
Senere blev der spillet op til dans. Musikskolen stillede op med bands og solister, og bandsene Musik til Kaffen og Thomas Helmig Jam fortsatte festen.
Borgmester Henrik Rasmussen holdt taler for både børn og voksne, hvor han markerede Dannebrogs 800 års fødselsdag og kom med sit bud på, hvad danskhed er.
Der var børnebål – og efter mørkets frembrud også det store voksenbål.
Hele arrangementet sluttede af med et kæmpe festfyrværkeri fra Ishøj Havn.
Også i Vallensbæk Mose blev der holdt Sankthansaften med blandt andet musik fra Vallensbæk Harmoniorkester.

Middelalderlandsbyen
I Middelalderlandsbyen i Brøndby afholdt Middelalderlandsbyens Venner igen i år sin Sankthansfest. Viceborgmester Hajg Zanazanian indviede landsbyens nye portal og herefter gik bandet Moro i gang med deres musikalske løjer. De blev efterfulgt af et flot og fængende ildshow leveret af Dragonflies. Cirka 300 mennesker havde fundet vej til landsbyen hvor først børnene fik tændt deres bål og senere efter underholdningen gik man ned til det store bål, hvor viceborgmester Hajg Zanazani holdt en inspirerende båltale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top