fbpx
Rettelse
rettelse.jpg

erasers and pencil

HELE OMRÅDET. I sidste uge skrev vi, at Glostrup Festival har tilføjet rapgruppen MellemFingaMuzik til fredagens program. MellemFingaMuzik består blandt andet af Branco, der er pladeaktuel. Hans plade hedder dog ikke Ingen Introduktion, som vi skrev, men Baba Business. Første nummer på albummet er Ingen Introduktion. Vi beklager fejlen.

I sidste uge skrev vi, at Glostrup Festival har tilføjet rapgruppen MellemFingaMuzik til fredagens program. MellemFingaMuzik består blandt andet af Branco, der er pladeaktuel. Hans plade hedder dog ikke Ingen Introduktion, som vi skrev, men Baba Business. Første nummer på albummet er Ingen Introduktion.
Vi beklager fejlen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top