fbpx
På med huen: Signe er årets første student
DSC_0212x.jpg

Foto: Robert Hendel

Årets første student hejser Dannebrog foran Brøndby Gymnasium, mens rektor Pia Sadolin ser til. Foto: Robert Hendel
BRØNDBY. Den første student på Brøndby Gymnasium kunne i går pryde sig med en velfortjent hue og hejse flaget i gymnasiets flagstang

I foyeren på Brøndby Gymnasium stod familiemedlemmer og venner klar. Med røde roser og lykønskninger modtog de Signe Krabbe Skousen fra 3.x, da hun storsmilende kom ned ad trappen omkring klokken 8.30 mandag morgen som årets første student.

– Det er dejligt, og det er måske ikke helt gået op for mig endnu. Det gik lidt hurtigt alt sammen og meget tidligt, men det er skønt, fortæller Brøndby Gymnasiums første student i 2019.

Iført huen som symbol på tre års flid kunne Signe Krabbe Skousen, som traditionen foreskriver, hejse flaget foran gymnasiets indgang sammen med rektor Pia Sadolin. Herefter var det tid til at få skrevet lykønskninger i huen, ligesom den flotte karakter fra den sidste eksamen skulle foreviges i huen.

– Det gik meget fint derinde. Det tog lidt længere tid, end jeg havde regnet med, men det gik godt. Jeg fik 12, så det er dejligt, lyder det fra en glad Signe Krabbe Skousen.

Årets første student fra Brøndby Gymnasium med karakteren for den sidste eksamen skrevet ind i huen. Foto: Robert Hendel

12-tallet betyder, at hun på fredag skal løbe efter studentervognen fra gymnasiet og ned til rådhuset, hvor studenterne bliver fejret. Det tager hun dog med ro.

– Det går nok. Der er ikke så langt, fortæller den 19-årige student.

Hvad der skal ske efter sommerferien, ved Signe Krabbe Skousen dog ikke helt endnu. Dog skal hun holde en pause fra bøgerne.

– Jeg skal holde sabbat-år. I flertal. Jeg skal ud at rejse og måske arbejde og få noget erfaring, og så regner jeg med at skulle læse på et tidspunkt, siger Signe Krabbe Skousen.

Hvad hun søger ind på, vil tiden vise.

– Lige nu kigger jeg på antropologi, men det kan jo godt være, at jeg når at skifte mening i løbet af de næste par år. Det ser jeg på til den tid.

Signe Krabbe Skousen blev årets første student fra Brøndby Gymnasium. Foto: Robert Hendel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top