fbpx
Kenneth Kristensen Berth: Nu skal jeg bruge tid med familien
DSC_3745x.jpg

Foto: Robert Hendel

Foto: Robert Hendel
FV19 Kenneth Kristensen Berth fra Dansk Folkeparti ryger ud af Folketinget efter fire år. Han vil ikke spekulere i hvorfor

Ved Folketingsvalget i 2015 kom Kenneth Kristensen Berth fra Vallensbæk i Folketinget for Dansk Folkeparti. Han genopstillede i Taastrup-kredsen, men da Dansk Folkeparti ligesom på landsplan gik meget tilbage og derfor kun fik et enkelt mandat i Københavns Omegns Storkreds denne gang, gik det til Pia Kjærsgaard.

– Det er jo en nedsmeltning af partiet. Det bliver alle jo ramt af, siger han.
Han mener, han har ført en fin valgkamp.

– Jeg kunne ikke have gjort noget anderledes i denne valgkamp og ændret resultatet. Når der er et mandat i Københavns Omegns Storkreds, så er det Pias og så er det slut. Så kan alle de andre kandidater hoppe og danse, som de vil, siger han.

Han gik også selv tilbage i det personlige stemmetal.

– Det kan man næsten ikke undgå, når to tredjedele af stemmerne forsvinder, siger han.

Han vil ikke gætte på, hvorfor det gik så dårligt for Dansk Folkeparti.

– Det tror jeg ikke, jeg skal udbrede mig om. Det må det, der er tilbage af partiledelsen overveje og så finde ud af, hvorfor det gik så galt. Det skal jeg ikke som detroniseret folketingsmedlem udtale mig om, siger han.

Hvad livet skal byde på i fremtiden, ud over pladsen i kommunalbestyrelsen i Vallensbæk, ved han ikke.

– Det er dagen efter Folketingsvalget, så det er lidt tidligt at begynde at spekulere i det, jeg aner det simpelthen ikke. Nu vil jeg først og fremmest bruge noget tid sammen med min familie, de har ikke set mig i fire uger, det tror jeg, de vil sætte pris på.

Læs også:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top