fbpx
Døgnrapporten
HELE OMRÅDET. Uddrag fra Københavns Vestegns Politi's døgnrapport for uge 22 og 23

Indbrud i villa
GLOSTRUP.
Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et villaindbrud sket mellem torsdag den 30. maj kl. 16.00 og lørdag den 1. juni kl. 11.30 i Poppelhusene i Glostrup. Et vindue var opbrudt, og diverse kontanter samt smykker var stjålet.


Fik stjålet taske fra cykelkurv
BRØNDBY.
Fredag den 31. maj kl. 17.50 kørte en politipatrulje til en anmeldelse om et tyveri sket på Gillesager i Brøndby. En 31-årig kvinde var kommet cyklende af vejen, hvor to unge drenge overhælede hende på knallert og tog hendes sorte taske med bærbar computer, personlige effekter samt kontanter fra cykelkurven på vejen.


21-årig sigtet for butikstyveri
GLOSTRUP.
Fredag den 31. maj kl. 14.39 kørte en politipatrulje til en anmeldelse om et butikstyveri fra byggemarked på Hovedvejen i Glostrup. En butiksdetektiv havde tilbageholdt en 21-årig mand, idet han blandt andet havde stjålet et stykke værktøj. Manden blev sigtet for butikstyveri, som han delvist erkendte.


Indbrud i villa
GLOSTRUP.
Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et villaindbrud på Ørnevej i Glostrup sket mellem fredag den 31. maj kl. 17.00 og lørdag den 1. juni kl. 10.45. Et vindue var opbrudt, og diverse smykker var stjålet.


50-årig mand kørte fuld
VALLENSBÆK.
Søndag den 2. juni kl. 02.55 stoppede en politipatrulje en 50-årig mand på Søndre Ringvej i Vallensbæk. Manden blev skønnet alkoholpåvirket, hvorfor han blev sigtet og anholdt for spirituskørsel samt kørt til politigården i Albertslund til blodprøver. Han erkendte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top