fbpx
Det Blå Flag blev hejst på Vallensbæk Strand
Blå-Flag-hejsning-på-Vallensbæk-Strand-050619-009.jpg
Det Blå Flag strøg til tops i Vallensbæk.
VALLENSBÆK. Vallensbæk Strand har fået tildelt det Blå Flag i 2019 som tegn på strandens kvalitet, og grundlovsdag blev flaget hejst

Det Blå Flag tildeles strande og havne, som gør en ekstra indsats for miljøet eller forsøger at højne strandens eller havnens standard. Blandt andet skal en Blå Flag-strand være ren og velholdt, have livredningsudstyr, gode toiletforhold, affaldsfaciliteter mm.
Grundlovsdag hejste borgmester Henrik Rasmussen det Blå Flag sammen med et par friske børn.
De cirka 50 fremmødte borgere kunne samtidig høre lidt om planerne med området omkring havnen og Strandparken. Der skal etableres en mole og en badeanstalt, og i det grønne område langs Vallensbæk Havnevej skal der anlægges en natur- og sansesti med samlingssted, cirkusplads, gangbro og klatresti.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top