fbpx
Årets netværker
IMG_0200.jpg
Palle Ranum er årets netværker. Foto: Charlotte Truelsen
GLOSTRUP. Årets netværker, Malermester Palle Ranum, bruger de lokale virksomheder, når han selv skal have udført et stykke arbejde

Erhvervssammenslutningen for Glostrup, Vallensbæk, Albertslund og Brøndby uddelte i sidste uge årets netværkspris ved et møde ved Via Biler. Den gik til Malermester Palle Ranum, som modtog et diplom og en gevinst på 5.000 kroner.
– Palle er en super netværker, som møder op til næsten samtlige arrangementer, og deltager aktivt. Han bruger alle sine kontakter i netværket når han selv skal have udført et job, og deler velvilligt sine kontakter ud til sit øvrige netværk. Palle er meget vellidt og har sin virksomhed i Glostrup, siger Bo Kristiansen, der sidder i bestyrelsen i netværket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top