fbpx
Nykårede danmarksmestre blandt nordens bedste
Sjipning.jpg
Pigerne fra Glostrup er nu Danmarksmestre. Foto: IF32 Rope Skipping Team
SPORT. Pigerne fra IF32 Rope Skipping Team kom hjem fra DM med guldmedaljer og nordisk mesterskab med bronze

Der var kamp til stregen søndag d. 28. april da Danmarksmesterskaberne i Rope Skipping for hold i international række løb af stablen.
I alderen 12-14 år lagde Iris, Jasmina, Karla og Mynte stærkt ud i hastighedsdisciplinerne efterfulgt af flotte og gennemarbejdede freestyle serier i både single rope og double dutch. Kampen om guldet var tæt med kun 20 point forskel mellem 1. og 2. pladsen men i sidste ende var det pigerne fra IF32 Glostrup, der løb med guldet og titlen som Danmarksmestre i rækken 12-14 år.
Lørdag d. 11. maj blev der afholdt de nordiske mesterskaber i Rope Skipping, hvor de nykårede Danmarkmestre skulle i konkurrence mod nogle af Nordens bedste sjippere. Efter en nervepirrende konkurrence i et meget stærkt felt blev det til hele to disciplin guldmedaljer i henholdvis Single Rope Team Freestyle og Double Dutch Pair Freestyle. Samlet fik holdet en bronzemedalje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top