fbpx
Ny Netto indviet
Ny-netto.jpg
Emra Dursun fortsætter som butikschef i Netto. Foto: Jesper Ernst Henriksen
GLOSTRUP. På grunden, hvor Computer City tidligere lå, er Netto fra Østbrovej nu flyttet ind med et nyt koncept

Fredag morgen kunne butikschef Emra Dursun og alle de andre ansatte slå dørene op til en helt nyt Netto i Glostrup.

Det er den Netto, der tidligere lå på Østbrovej, der er flyttet til nye lokaler på hjørnet af Hovedvejen og Tavleholmsvej. Butikschefen er selvfølgelig glad for den nye butik.

– Der er masser af plads, så man ikke føler sig klemt i gangene. Især hvis man har børn med ude at handle, kan det være rart med noget ekstra plads. Det er vores nye Netto 3.0 koncept, hvor det bliver nemmere at navigere gennem indkøbene, så både kunderne og personalet får en nemmere hverdag, siger han. Det er alt lige fra indretning, udsmykningen, musikken i højttalerne, varerne til medarbejdernes tøj, der har fået en opdatering.

– Vi vil gerne skabe fremtidens discountbutik med afsæt i en mere rolig butik, der er kendetegnet ved et stærkt sortiment af kvalitetsvarer til discountpriser og stor friskhed. Vi vil i endnu højere grad indrette butikken efter kundernes efterspørgsel, som går mod markante frugt- og grønt-afdelinger, convenience og en enkel og nem navigering i butikken. Det skal være behageligt at handle her, og på tværs af hele butikken vil man møde en styrket oplevelse, som vi håber, at kunderne vil tage rigtig godt imod, siger Emra Dursun.

På åbningsdagen var der rigtigt mange kunder gennem den næsten 1.000 kvadratmeter store butik.

– Det går rigtig godt, det er dejligt, når der er mange glade kunder i butikken, siger Emra Dursun.

2 kommentarer om “Ny Netto indviet”

  1. Helle siger:

    I dag stod vi 10 i kø og kun en kasse åben – da damen før mig nåede til kassen, spurgte hun pænt om den unge mand, med meget god tid, ikke kunne få åbnet en kasse mere, da køen stadig var meget lang. Det passede ham ikke, at hun spurgte, bedømt udfra hans måde af reagere på, der blev dog trykket på en knap og inden jeg havde betalt, var der to kasser åbne. Det er altså ikke, i mine øjne, godt nok en travl fredag eftermiddag. Håber da på bedring ellers findes hurtig en anden Netto – ærgerligt.

  2. Helle siger:

    I dag kørte jeg så ind i Netto, Tavleholmsvej på vej hjem, og denne gang er jeg så kommet hjem med en bon, hvorpå der er taget 2 kr. mere pr. vare end skiltet på hylden viste – så købet i dag blev 4 kr. dyrere end det burde ha’ været. Jeg havde desværre travlt, så fik undtagelsesvis ikke tjekket bonen, før jeg kom hjem – ringede til Netto, men en telefonsvarer fortalte mig, at jeg skal henvende mig personligt i butikken, hvor varerne er købt. Jeg kommer ikke derned de næste dage, men håber jeg får mine for meget betalte penge igen – selvom de måske har fået rettet skiltet i mellemtiden. 4 kr. er ikke mange penge, men sker det mange gange – så kan det da blive dyrt at handle der – rigtig ærgerligt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top