fbpx
Gudstjeneste med riddertogt
ridder.jpg
Børn kan blive riddere for en dag på søndag. Foto: Andreas Thom
GLOSTRUP. Glostrup Kirke inviterer til riddergudstjeneste, hvor børnene bliver oplært i ridderdyder

Søndag den 12. maj klokken 10.00 til 12.00 er der riddergudstjeneste i Glostrup Kirke. Under riddergudstjenesten vil børnene blive oplært i vigtige ridderdyder: Retfærdighed, tapperhed, selvbeherskelse, visdom, tro, håb og kærlighed.
Efter gudstjenesten kommer der bud fra solprinsessen. Hun har brug for vores hjælp i kampen mod mørkets land.
Man kan bare møde op på dagen og være med, men det er en god idé at melde sin ankomst i forvejen til Andreas Thom på mail atho@km.dk. Hvert barn (eller søskendepar) skal medbringe en aktiv voksen. Målgruppen er primært 0. til 4. klasse, men store børnehavebørn kan også være med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top