fbpx
Glostrups borgere udstiller
Borgernes-Udstilling-3.jpg
Borgernes udstilling i Glostrup Fritidscenter. Foto: Peter Storm Hansen
GLOSTRUP. Borgernes Udstilling 2019 i Glostrup blev åbnet på behørig vis. Udstillingen kan opleves til den 29. maj

Et miks af livlige stemmer og munter musik blandede sig med et væld af farver og former, da Borgernes Udstilling 2019 blev behørigt indviet med fernisering torsdag 9. maj i Glostrup Fritidscenter.
Med Borgernes Udstilling 2019 bliver den lokale skaberglæde i Glostrup fejret for 31. gang siden 1987. Da udstillingen ikke censurerer, men lægger op til at give skaberglæden frit spil, var det igen i år en fantastisk alsidig og spændende udstilling, der mødte en. Farverige abstrakte motiver, kuperede landskaber og detaljerede tegninger befandt sig side om side med akvareller og jernskulpturer. Borgernes Udstilling er noget helt specielt, fordi den rummer det hele. Der er noget for enhver smag, og derfor skaber udstillingen år efter år begejstring hos både publikum og udstillere.
Formand for Kultur- og Fritidsudvalget, Dan Kornbek Christiansen, bød velkommen og takkede de mange, der havde mod til at demonstrere deres kreative evner, hvorefter Glostrup Musikskoles små elever fra ”Mini-musical” fremførte sange fra ”Karius og Baktus”, akkompagneret af violinelever. Der blev budt på forfriskninger, og de fremmødte cirkulerede blandt værkerne for at opleve, hvad årets udstillere havde formået.
Borgernes Udstilling kan opleves frem til onsdag 29. maj. Udstillingen er arrangeret af Kultur- og Fritidsudvalget i Glostrup i samarbejde med Glostrup Bibliotek.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top