fbpx
Fem mand i top fem
IMG_6570.jpg
Der var masser af BGK’ere på toppen af skamlen til første sjællandsmesterskab. Foto: Dr. K BGK
SPORT. Fem kørere fra samme klub indtog de første fem pladser i en klasse ved et løb forrige weekend

1. afdeling af Sjællandsmesterskabet i karting blev afholdt på Københavns Gokart Banelørdag den 4. maj 2019. Det blev endnu et super løb for kørerne fra Børnenes Gokart Klub (BGK) i Brøndby, der deltog i tre klasser: Cadett Mini, Cadett Junior og Dasu kz.
I Dasu kz fik Emil Daniel Holm Lassen en 3. plads, på trods af en sivende punktering midten i finalen.
I Cadett junior, hvor der var hårde kampe om placeringer, fik Anton Saugmann Güllich en 4. plads, William Willaume Li Andreasen fik en 7. plads, Christian Dannemand Jørgensen fik en 12. plads og Oliver B. Larsen fik en 14. plads.
I Cadett Mini skete noget sjældent. Alle i top fem var fra samme klub, nemlig BGK. Oliver Fodor Rasmussen vandt sin 2. sejr i træk i 2019, Romeo Haagh fik en 2. plads, Viktor Snebjørn Poulsen fik en 3. plads. Oliver Honoré fik en 4. plads, August Snebjørn Poulsen fik en 5. plads og Mika Rünitz udgik i finalen grunden karting accident.

Medaljer i Sverige
Samme weekend var der Aquila Synergy Cup i Sverige, hvor BGK’eren William Wulf var i aktion. Han fik en perfekt start og hentede tre pokaler. En for pole position, en 3. plads i Heat to og en 3. plads i Heat tre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top