fbpx
Dødstrusler mod Folketingskandidat
Hærværk.png
Ukendte gerningsmænd forsøgte at antænde Hans Blaabergs valgplakater Foto: privat
BRØNDBY. Brændende valgplakater med dødstrusler blev fredag aften smidt foran Nye Borgerliges Folketingskandidat Hans Blaabergs hoveddør

Torsdag aften sad Hans Blaaberg, Foketingskandidat for Nye Borgerlige, i sit hjem i Brøndby og arbejdede, da der blev banket på hans hoveddør. Da han åbnede, lå to af hans valgplakater foran døren. Der havde været ild i den ene. På den anden stod der: Jeg håber du dør.

– Jeg er lidt rystet. Min første opfattelse var, at det var drengestreger. Men da jeg fik tænkt lidt over det, så tænkte jeg, at det går lidt ud over grænsen for drengestreger. Især fordi, der var sat ild til dem, siger han.

Ved Københavns Vestegns Politi bliver sagen taget meget alvorligt:

– Det er politiets opgave at sikre, at alle partier og kandidater kan deltage i den demokratiske debat. Der skal ikke herske tvivl om, at når vi får en anmeldelse af denne karakter, så indleder vi efterforskning og efterforsker disse sager i bund, siger politidirektør Kim Christiansen.

Læs hele historien i Folkebladet tirsdag den 21. maj.

1 kommentar om “Dødstrusler mod Folketingskandidat”

  1. Jan Victor Jeppesen siger:

    Hej
    Desværre kan jeg ikke tage politiets forsikringer om at ta’ det hele alvorligt, det har de ikke mandskab til.
    Hvorfor ikke? Fordi de højtråbende kandidater, vi har valgt til at varetage vore politiske interesser, har udvikler sig til ligeglade idioter, der knap nok kender klokken (18.34!).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top