fbpx
Tre guldmedaljer på ski
Slalom-1.jpg
Casper Dyrbye vandt tre discipliner på ski. Foto: Mogens Hansen
SPORT. Casper Dyrbye kom hjem fra Danmarksmesterskabet i alpint skiløb med tre guldmedaljer

22-årige Casper Dyrbye fra Vallensbæk imponerede stort ved de danske mesterskaber som blev afviklet i Trysil i Norge i denne weekend. Han stillede op i slalom, storslalom og parallelslalom og med meget flot skiløb lykkedes det ham at tage guld i alle tre discipliner foran et stærkt felt, som talte alle de bedste løbere fra både A-landsholdet og juniorlandsholdet.
Casper Dyrbye er den bedst placerede dansker på verdensranglisten i både slalom og storslalom, så han var favorit. Casper Dyrbye holdt hovedet koldt og levede op til favoritværdigheden og satte en tyk streg under, at han lige nu er Danmarks bedste i slalom og storslalom.

God sæson
Casper Dyrbye har i det hele taget haft en fantastisk sæson. Han har forbedret sin placering på verdensranglisten betydeligt i både slalom og storslalom – og han har tre gange i denne sæson været på podiet ved internationale FIS-løb i Alperne. Selvom Casper nu 11 gange har været på podiet i internationale løb, trækker det fortsat stor opmærksomhed, når en dansk løber placerer sig foran mere end 100 løbere fra de store skinationer.
Også ved VM i alpint skilløb, som blev afviklet i Åre i Sverige, imponerede Casper stort ved først gennem kvalifikationsløbene som eneste dansker at kvalificere sig til finalerne i slalom og storslalom og efterfølgende ved i finalen at placere sig som nr. 45 i storslalom ud af i alt 170 deltagere.
Efter DM udestår nu blot 6 løb i midten af april i Val d’Isere, hvorefter sæsonen på sne er forbi. Herefter vender Casper hjem til Vallensbæk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top