fbpx
Tid&Sted
Smid tøjet på biblioteket GLOSTRUP. Glostrup Bibliotek deltager i år i Røde Kors kampagnen ’smid tøjet’. Biblioteket har opstillet en beholder i udlånet, hvor besøgende kan donere det tøj de ikke længere bruger. Kampagnen kører til og med 14. april. Alt tøj, der afleveres, skal være rent og i poser/sække. Tøjet betyder, at Røde Kors […]

Smid tøjet på biblioteket
GLOSTRUP.
Glostrup Bibliotek deltager i år i Røde Kors kampagnen ’smid tøjet’. Biblioteket har opstillet en beholder i udlånet, hvor besøgende kan donere det tøj de ikke længere bruger. Kampagnen kører til og med 14. april. Alt tøj, der afleveres, skal være rent og i poser/sække.
Tøjet betyder, at Røde Kors kan hjælpe sårbare og udsatte mennesker. Når du giver dit tøj videre, får andre mulighed for at købe billigt og godt tøj, og på den måde støtter både du og køberne en god sag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top