fbpx
Rettelse
rettelse.jpg

erasers and pencil

GLOSTRUP. I sidste uge skrev vi om Glostrups nye veteranpolitik. Vi skrev, at Dansk Folkeparti havde foreslået, at veteraner kunne komme på den såkaldte akutliste, som Glostrup Kommune bruger til at tildele almene boliger. Ud over Dansk Folkeparti stemte Lars Thomsen fra Bylisten også for forslaget, hvilket vi havde glemt i artiklen. Vi beklager fejlen.

I sidste uge skrev vi om Glostrups nye veteranpolitik. Vi skrev, at Dansk Folkeparti havde foreslået, at veteraner kunne komme på den såkaldte akutliste, som Glostrup Kommune bruger til at tildele almene boliger. Ud over Dansk Folkeparti stemte Lars Thomsen fra Bylisten også for forslaget, hvilket vi havde glemt i artiklen.
Vi beklager fejlen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top