fbpx
Nye bøger med alt om Glostrup, Brøndby og Vallensbæk
kna05323a-2.jpg

H.K.H. Kronprinsen deltager i reception i forbindelse med udgivelse af bøger fra Trap Danmark (foto Keld Navntoft, Kongehuset 2018)

Flere borgmestre deltog i lanceringen af Trap Danmarks nyeste bind. Foto: Keld Navntoft / Trap Danmark
HELE OMRÅDET. Forlaget Trap Danmark er i gang med at dokumentere alle landets kommuner i bogform, og tirsdag udkom bøgerne om Glostrup, Brøndby og Vallensbæk

Tirsdag udkom Trap Danmarks bøger om 19 kommuner i hovedstadsområdet, og det blev markeret med en reception, hvor Kronprins Frederik deltog og fik overrakt bøgerne i en flot, læderindbundet udgave.
I bøgerne kan man blive klogere på kommunernes natur, historie, kultur og samfundsforhold.
I bogen om Vallensbæk kan man blandt andet læse om Vallensbæk Sø og Vallensbæk Landsby, og få historien bag Køge Bugt-planen og Vallensbæk Havn. Man kan blive klogere på kommunens ridecenter, Vestegnens Kulturuge, Gadekærskoncerterne og meget mere. Trap Danmark har det væsentligste med – fra det mest almindelige til det mest specielle.
I bogen om Glostrup kan man blive klogere på Oxbjerget, Ejby Mose og Sjællands største kendte sten, Hvissingestenen. Man kan få historien bag kommunens rundkirke, gasværket og Rigshospitalet Glostrup, eller man kan læse om Sommerbyerne, Vestforbrænding, Kopenhagen Fur og meget mere.
Bøgerne er baseret på indholdet i Trap Danmark 6. udgave, bind 30. Til bøgerne om de specifikke kommuner er der også et forord af borgmesteren.
Samtidig udkom bind 31 i serien, der blandt andet dækker Brøndby Kommune.
I alt har 148 forskere og eksperter bidraget til den rigt illustrerede bog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top