fbpx
Magisk Gilde på Trolddomsskolen Brønnheim
2019-08-05_at_14-58-32__DSC2537x-e1577877521766.jpg

Martin Bigum brugte selv en del tid på biblioteket som ung. I dag opfordrer han de unge til at bruge Kulturhuset Brønden, hvor biblioteket ligger i dag. Foto: Robert Hendel

Foto: Robert Hendel
BRØNDBY. Snart bliver Kulturhuset Brønden forvandlet til Brøndbys helt egen trolddomsskole

Snart bliver Kulturhuset Brønden forvandlet til Brøndbys helt egen trolddomsskole, hvor Husalfen Tylde byder på en fortryllende oplevelse for børn mellem syv og 13 år. Her kan deltagerne teste deres Harry Potter-viden, øve sig på Quidditch med et hold fra Quidditch Copenhagen, ligesom de kan lave deres egen tryllestav, brygge farverige eliksirer og prøve kræfter med andre kreative og magiske aktiviteter. Det hele foregår mellem kl. 12 og 16 i Kulturhuset Brønden i Brøndby Strand lørdag den 27. april.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top