fbpx
Hip hop dansere til EM
dansere.jpg
Sidsel Kølbæk og Marie Brinch skal til EM i hip hop. Foto: Jesper K. Faldt
SPORT. Igen i år skal Sidsel Kølbæk Faldt og Marie Brinch fra Vallensbæk repræsenterer Danmark til EM

Sidsel Kølbæk Faldt og Marie Brinch er begge 15 år gamle, bor i Vallensbæk og træner mange timer hos MFK Dance i flere discipliner. Til maj skal de for andet år i træk til EM i hip hop. Den eneste forskel i år er, at de stiller op i voksenrækken, da de fylder 16 år i 2019. Her vil de møde mange hip hop konkurrenter, som har mere erfaring i at danse hip hop. De unge piger sætter nu et ekstra fokus på deres hip hop duo, så de er klar til konkurrencen.
International dance organisation afvikler de europæriske mesterskabet i Rimini, Italien i midten af maj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top