fbpx
Gymnastikopvisning for fuldt hus
SPORT. Glostrup Hallen var fyldt med mere end 300 gymnaster og masser af tilskuere i lørdags, da IF32 Glostrup Gymnastikforening havde forårsopvisning

Lørdag var der igen fyldt i Glostrup Hallen, da IF32 Glostrup Gymnastikforening havde deres årlig forårsopvisning.
17 hold og mere end 300 gymnaster fra to år og opefter deltog i indmarchen. Borgmester John Engelhardt åbnede dagen, hvorefter alle de gymnaster, der havde vundet medaljer i sæsonens løb, blev hædret.
Traditionen tro blev årets IF32-trænere også kåret. Det blev Signe Fink Krügermeier og Sofie Celinder Gissel.
Derudover blev Cecilie Kondrup Karlsson hædret for at have arbejdet 25 for klubben.
Derefter kunne de mere end 750 tilskuere nyde 4,5 timer fyldt med leg, spilopper, heftige spring med skruer, kolbøtter, sjip så hurtigt, at man ikke kunne se sjippetovene, rytmeserier og meget, meget mere.
Foreningens engagerede trænere havde som sædvanligt lagt et stort arbejde i at gøre opvisningen så flot som muligt og gulvet var hele dagen igennem fyldt med glade børn og unge i farvestrålende dragter eller T-shirts med foreningens logo.
Selvom opvisningen er en festlig afslutning på sæsonen, så byder gymnastikforeningen herefter på sommergymnastik fra den 1. april. For børnene er der både sjippehold og TeamGym/spring-rytme, så alle kan nå at komme i form til sommeren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top