fbpx
Cirkus Baldoni er flyvende
aku-brothers.jpg
Cirkus Baldoni byder i år på Aku-brothers. Foto: Cirkus Baldoni
BRØNDBY. Cirkus Baldoni er klar til sæson nummer 17, hvor de traditionen tro gæster Brøndby. Det bliver torsdag den 9. maj klokken 17.00 og teltet rejses på Sognevej bag rådhuset

Årets forestilling i Cirkus Baldoni står i flyvningens tegn. Direktøren har en meget stor passion for flyvning og er selv en erfaren pilot. Denne passion ønsker han at dele med publikum. Cirkus Baldoni har derfor valgt at kalde årets forestilling for ’Højt at flyve..’ Men bestemt ikke dybt at falde.
I årets forestilling tager luftkaptajn Baldoni publikum med på en flyvende rundrejse til fjerne destinationer og nære egne. Det er en tur forbi illusionisten fra Danmark, linedansere fra Japan, jonglører fra Tjekkiet, kniv og lassokaster fra Texas, riverdancere fra Irland og en masse andet.

Konkurrence: Vind cirkus billetter
Folkebladet og Cirkus Baldoni udlodder billetter til cirkusforestillingen torsdag den 9. maj klokken 17 i Brøndby
Læsere i Folkebladets område kan vinde billetter til Baldonis forestilling i Brøndby. Alt du skal gøre, er at svare på følgende:

Hvordan gik det Brøndby Volleyball Klubs damer i denne sæson?

Send dit svar til konkurrence@folkebladet.dk. Skriv dit navn, telefonnummer, adresse i mailen. Konkurrencen er kun for beboere i Folkebladets område. Kun ét svar per husstand. Vi skal have dit svar senest mandag den 6. maj klokken 12. Vinderne får svar per mail derefter. Skulle forestillingen mod forventning, for eksempel på grund af regn, blive aflyst ydes ingen erstatning. Se evt. ændringer på Cirkus Baldonis hjemmeside.

Præmier:
1. præmie: 4 billetter til en værdi af kr. 230 pr. billet samt et billede med vinderen og løven Leonardo.
2. præmier: 8 x 2 billetter til en værdi af kr. 200 pr. billet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top