fbpx
Årets gymnastikopvisning
GLOSTRUP. I år bliver opvisningen afholdt søndag den 31. marts i Glostrup Hallen, Stadionvej 80. Gratis adgang hele dagen. Indmarch kl. 11.00 og forventet udmarch/afslutning ca. kl. 15.30. Glostrups borgmester John Engelhardt åbner opvisningen. 16 hold og cirka 320 gymnaster i alderen fra to år og opefter kommer på gulvet og viser, hvad de har […]

GLOSTRUP. I år bliver opvisningen afholdt søndag den 31. marts i Glostrup Hallen, Stadionvej 80. Gratis adgang hele dagen. Indmarch kl. 11.00 og forventet udmarch/afslutning ca. kl. 15.30. Glostrups borgmester John Engelhardt åbner opvisningen. 16 hold og cirka 320 gymnaster i alderen fra to år og opefter kommer på gulvet og viser, hvad de har lært igennem året. Og de dygtige konkurrencegymnaster fra TeamGym og Rope Skipping, der imponerer med det, der skal bruges i mesterskabskonkurrencer i både ind- og udland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top