fbpx
Svævende skoleelever springer ud i Brøndby Hallen
Nycirkus-i-Brøndbyhallen.jpg
Akrobatik i Brøndby Hallen. Foto: Brøndby Kommune
BRØNDBY. En blanding af dans, teater og akrobatik gjorde Brøndby Hallen til cirkusmanege for en dag med 800 skoleelever som publikum

Svævende børn, akrobatiske dyr og flyvende bolde forvandlede i sidste uge Brøndby Hallen til en skueplads for en kombination af dans, teater og cirkus.

Foran 800 elever eksperimenterede 6. klasserne fra skolerne i Brøndbyvester og Brøndbyøster med det såkaldte Nycirkus, der blander klassiske cirkusdiscipliner med elementer fra blandt andet dans og teater. Opvisningen er kulminationen på 10 ugers idrætsundervisning af professionelle instruktører fra Nycirkus, der forener fysisk, kreativ og social læring, ofte som en del af en samlet fortælling for publikum.

– Det har været spændende for eleverne at prøve noget helt nyt sammen med dygtige instruktører, der er specialister i det, de gør, fortæller Mikkel Nymand, som er lærer på Brøndbyøster Skole.

Ifølge Mikkel Nymand har det været en udfordring for eleverne at skulle forbede forestillingen, fordi det kræver mange gentagelser og en god portion tålmodighed.
– Men det var lærerigt, tilføjer han.

Foruden Nycirkus bød dagen i Brøndby Hallen også på Flying Superkids JUNIOR, der består af cirka 25 gymnaster fra Aarhus og omegn i alderen 6-12 år. De gav en opvisning i, hvordan man kan kombinere gymnastik, sang og dans, og muligvis har de jyske akrobater vækket den indre akrobat hos nogle af de elever, der overværede showet i Brøndby Hallen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top