fbpx
Jazz-klub scorer årets kulturpris
2019-03-22_at_20-47-35__DSC0500x.jpg

Foto: Robert Hendel

Brøndby Jazzklubs formand Kim Christiansen modtog årets kulturpris i Brøndby Kommune. Foto: Robert Hendel
BRØNDBY. Årets første pris gik til Kim Christiansens fra Brøndby Jazzklub at berige Brøndbys kulturliv gennem flere år

Kim Christiansen har været aktiv i Brøndby Jazzklub i mere end 30 år.
Som formand siden 2014 har han med sit vindende væsen og humoristiske sind stået i spidsen for en forening, der får Brøndby til at swinge.

– Du har stået i baren, du har smilende betjent medlemmer og gæster, du har sørget for, klubben er blevet velkendt i lokalområdet og du er også med som frontfigur i forskellige samarbejder med andre jazzklubber i Danmark, forklarede borgmester Kent Max Magelund (S) om valget af Kim Christensen som modtager af årets kulturpris.

Med prisen fulgte en check på 7.500 kroner og et billede, som bliver overrakt af formanden for Kulturudvalget – Syed Bukhari.

– Jeg har ikke klaret alene. Jeg har haft en god bestyrelse, der har hjulpet mig, og så har jeg fået at vide af min kone, at jeg er godt gift, sagde en tydeligt stolt vinder af årets kulturpris og tilføjede:
– Det betyder også meget, at man har baglandet i orden.

Kulturprisen er blevet uddelt siden 2002. Formålet med Kulturprisen at hylde tiltag der fremmer Brøndby som en kulturkommune. De øvrige nominerede til prisen var Foreningen Kings and Queens samt Foreningen Middelalderlandsbyens Venner og Foreningen Korsfarerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top