fbpx
Historisk afdansningsbal
afdansningsbal.jpg
Lørdag var der afdansningsbal for Hvissinge Danseforening. Foto: Jesper Ernst Henriksen
SPORT. Der var i bogstaveligste forstand et historisk afdansningsbal, da Hvissinge Danseforening i lørdags holdt deres afdansningsbal

Lørdag var der fyldt godt op i Glostrup Hallen. På de halv mørke tilskuerpladser sad spændte familier og venner til danserne fra Hvissinge Danseforening og kiggede mod det oplyste dansegulv, hvor dansehold efter dansehold viste, hvad de har lært i løbet af sæsonen. Omkring 200 dansere var på gulvet i løbet af lørdagen, de fleste flere gange. Også danselærerne havde en opvisning, hvor de viste, hvad de kan.
– Der er måske mange, der ikke ved, at ham der underviser de små børn, han er en rigtig dygtig danser, fortæller Kim Rasmussen, formand for Hvissinge Danseforening.
Temaet i år var tidsmaskinen. Foreningen havde bygget en tidsmaskine, som danserne kom ud af, når de skulle på gulvet.
– I år er temaet tidsmaskinen, hvor vi danser de forskellige danse, der er blevet danset gennem tiden. Det er danse, som blev danset for mange hunderede år siden og så går vi ind i 1900-tallet, hvor vi danser rumba og samba, cha-cha-cha og op til hip hop, fortæller Kim Rasmussen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top