fbpx
Masser af sjippemedaljer
SPORT. Det blev til masser af medaljer og en udtagelse til EM i Rope Skipping da IF32 Rope Skipping Team var til Sjællandsmesterskaberne for hold

Team RapRap bestående af Iris, Jasmina, Karla og Mynte vandt guldet og titlen som Sjællandsmestre 2019 i rækken 12-14 år samt en samlet sølvmedalje ved SM åben.
Team Nameless bestående af Ditte, Emilie, Natacha og Tatiana vandt en bronzemedalje i DD speed, en bronzemedalje i to serien, en bronzemedalje i tre double og en sølvmedalje i fire double. Samlet fik de en sølvmedalje og ved SM åben blev det til en 5. plads. De fire piger skal repræsentere Danmark til EM Rope Skipping i Østrig til sommer.
Rollatorbanden bestående af Amalie, Catharina, Emma, Helena og Nanna fik en sølvmedalje i tre double og en bronzemedalje i fire double.
For hold i rækken under 11 år blev det for Team Hvalpene bestående af Kathinka, Maja N og Milla til en bronzemedalje i deres to serie samt en samlet 7. plads.
Team bubbibjørnene bestående af Ida, Lea, Mathilde J og Sara P vandt en disciplinmedalje samt en samlet bronzemedalje.
Team Pandaerne bestående af Lea, Maia H og Nanna vandt fire disciplin medaljer samt en samlet sølvmedalje.
Team Mickey Mouse bestående af Ida, Liva og Mathilde A vandt fire disciplin guldmedaljer, en samlet guldmedalje samt titlen som Sjællandsmestre 2019.
I rækken for de 12-14-årige vandt team Tigerdyr bestående af Andrea, Mathilde L, Mona og Sara B fire disciplinmedaljer samt en samlet sølvmedalje.
I 15+ rækken blev det for Team Peter Plys bestående af Caroline, Mathilde og Mie til en 10. plads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top