fbpx
Lederpris til gymnastik-mand
GLOSTRUP. Erik Theil Rybtke fik årets første lederpris. Han har igennem mange år leveret et stort frivilligt arbejde til IF32 gymnastik

Erik Theil Rybtke startede tilbage i starten 90´erne på herreholdet i Hvissingehallen sammen med sin svoger, og har sidenhen blandt andet deltaget ved Landsstævnet i Svendborg, hvor mændene lavede sandwich til alle deltagerne fra det gamle Roskilde Amt.
– Han har også flot styret slagets gang med redskaber til klubbens opvisninger, og har altid taget en stor tørn med omdelingen, når der skulle deles programmer ud i hele 2600 Glostrup området. I 2010 blev han valgt ind i bestyrelsen som næstformand, og påtog sig hurtigt en del administrativt arbejde. I 2014 blev han formand og fungerede nu som den udadvendte frontfigur og med en del administrative opgaver. Da vores lederprismodtager samtidig er uddannet bankmand, og har en stor indsigt i økonomi, har han bidraget til at få sat så meget styring på økonomien, at klubben i dag har en rigtig god økonomi, sagde Flemming Ørhem i sin tale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top