fbpx
Kunstudstilling i bankboks
bankbox-foto.jpg
Den 9. februar er der fernisering på udstillingen med malerier af Mejbritt Ræbild. Malerierne kan ses i bankboksen i den tidligere Danske Bank på Brøndbyøster Boulevard. Foto: Mejbritt Ræbild
BRØNDBY. En ny kunstudstilling i bankboksen i den tidligere Dansk Bank bygning på Brøndbyøster Boulevard åbner den 9. februar. Det er Mejbritt Ræbild, der udstiller akrylmalerier

Nu har man mulighed for at opleve en maleriudstilling i Galleri Bankbox i den tidligere Danske Bank afdeling på Brøndbyøster Boulevard.
I februar måned udstiller fotograf og kunstner Mejbritt Ræbild nemlig akrylmalerier i den tidligere bank, der i dag fungerer som livsstilscenter
– Jeg synes, det er en sjov og spændende måde at vise mine malerier frem på, og da jeg også er artmoney-kunstner, er det oplagt, siger Mejbritt Ræbild.
Det er Mejbritt Ræbilds søster Hellebeth Hansen, som ejer livsstilscenteret, og det er også hende, der har fundet på at lade kunstnere udstille i den gamle bankboks.
En god idé mener Mejbritt Ræbild:
– Jeg kender flere kunstnere, der ønsker at udstille i Galleri Bankbox, som indbyder til hygge og spændende møder imellem mennesker. Jeg ved, at Hellebeth gør det for at samle og hygge om mennesker i lokalsamfundet.

Der er fernisering på udstillingen lørdag, den 9. februar 2019 fra kl. 14-18, hvor Mejbritt Ræbild serverer lidt godt til ganen.
Adressen er Brøndbyøster Boulevard 7, 2605 Brøndby

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top