fbpx
Heiner takker af, Jesper tager over
FRA VORES EGEN LILLE VERDEN. Efter tre og et halvt år som redaktør af Folkebladet stopper Heiner Lützen Ank med udgangen af februar. Ny mand i redaktørstolen er Jesper Ernst Henriksen, der hidtil har været journalist på avisen, mens Robert Hendel er ny journalist

Siden november 2015 har jeg haft fornøjelsen af én gang om ugen at sige ”go” og sende endnu en udgave af Folkebladet til tryk.
Men i går, mandag, gjorde jeg det for sidste gang. Torsdag er det nemlig min sidste arbejdsdag på Folkebladet, da jeg på fredag begynder som journalist på kirke.dk og derfor skal skrive om dansk kirkeliv. Altså noget helt andet.
Det har i sandhed været en fornøjelse at være redaktør på Folkebladet og således møde så mange skønne, dygtige og interessante mennesker og lære et ganske særligt stykke af Danmark at kende helt ned i detaljen.
Det ville her ikke give mening at nævne specifikke navne, begivenheder eller sager, for der er alt for mange, hvorved listen ville blev alenlang.
Men når jeg samler alle indtrykkene under et, bliver jeg glad. Glad for alt det, jeg har set, oplevet og lært.

Tak for indsatsen
Skrevet af Jesper Ernst Henriksen

De sidste 3,5 år har jeg samarbejdet med Heiner, som jeg har lært at kende som en grundig, ihærdig og nysgerrig journalist og redaktør.
Det har været en fornøjelse både som kollega og som bosiddende i Folkebladets område.
For Heiner har taget området seriøst og har leveret masser af vigtige artikler, hvor vi som læsere er blevet klogere på vores lokalområde og dermed på os selv. Glostrup, Brøndby og Vallensbæk har fået en god lokalavis med Heiner som redaktør, og den indsats vil jeg gerne, på vegne af alle læsere, sige tak for.
Jeg håber, jeg i fremtiden kan levere et lige så solidt journalistisk produkt, som Heiner har gjort i de seneste år.

2 kommentarer om “Heiner takker af, Jesper tager over”

 1. Tak Heiner for din altid gode journalistik, og din gode og behagelige måde at føre en samtale på, både på skrift og tale. Vi kommer til at savne dig, men stort tillykke med din nye stilling på Kirke.dk.

  BH
  Kim Limkilde-Welcher

 2. Vivi Siggaard siger:

  Kære Heiner
  Tak for dine fine artikler og for godt samarbejde.
  Ønsker dig god vind og tillykke med din nye stilling..
  Dansehilsen
  Vivi Siggaard
  http://www.vivisdans.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top