fbpx
Foredrag om kirkekunst
GLOSTRUP. Tirsdag 5. marts kl. 19.00 er der foredrag i Glostrup Sognegård under overskriften ”Huset med de mange boliger”

Tirsdag 5. marts kl. 19.00 er der foredrag i Glostrup Sognegård under overskriften ”Huset med de mange boliger”. Det er et billedforedrag om nyere dansk kirkekunst ved forfatter, teolog og kunsthistoriker Lisbeth Smedegaard.
Flere og flere kirker får ny kirkekunst i disse år. Men ligesom kirken er i udvikling, sådan er kunsten det også, og det er et stadigt spørgsmål, hvordan denne nye kirkekunst skal udformes. De nye kirkekunstnere tolker deres opgave meget forskelligt, og der vil i foredraget blive vist eksempler på både figurativ og nonfigurativ kunst, ligesom gennemgangen vil spænde fra de store totaludsmykninger til mindre udsmykninger med en ny altertavle eller en anderledes indgang ind i kirkerummet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top