fbpx
Dansende skoleskift
Dans.jpg
500 elever fra Vallensbæk Skole dansede for nylig farvel til afdelingsleder Mark Stahlfest. Foto: Fritz Wehner
VALLENSBÆK. For nylig tog Mark Stahlfest, afdelingsleder på Vallensbæk Skole, afsked med skolen. Det blev fejret med kæmpe dans. Mark Stahlfests nye arbejdssted er Brøndbyøster Skole

For et par uger siden tog Mark Stahlfest afsked med eleverne og kollegaerne på Vallensbæk Skole, hvor han har været ansat i 22 år, de sidste fire som afdelingsleder. Afskeden blev markeret med en kæmpe dans på Vallensbæk Skole. En god afslutning, mener Mark Stahlfest
– Eleverne har haft meget ud af danseforløbet for 0.-8. klasserne sammen med koreograf og danseinstruktør Fritz Wehner. Afslutningen på forløbet var en stor dansefest, hvor over 500 elever dansede skolens dans på samme tid. Jeg kunne ikke ønske mig en bedre afslutning på min tid på Vallensbæk skole.
Mark Stahlfest skal fremover være viceskoleleder på Brøndbyøster skole.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top