fbpx
Vagn vil tage vare om strømforsyningen
IMG_8668.jpg
Vagn Kjær-Hansen (SF), formand for Teknik- og Miljøudvalget i Brøndby, er på valg til Radius Elnets bestyrelse. Han har været medlem i ti år og fortsætter gerne. Foto: Heiner Lützen Ank
HELE OMRÅDET. For tiden er der valg til Radius Elnets bestyrelse. Vagn Kjær-Hansen (SF), KB-medlem i Brøndby, fortsætter gerne i bestyrelsen

Vi befinder os midt i en valgkamp, som mange nok desværre ikke har fået øje på. Men en valgkamp, der ikke desto mindre er vigtig.
Frem til den 28. januar er der nemlig valg til Radius Elnets bestyrelse, og blandt dem, der stiller op til en af de tre pladser, der er til Radius forbrugere, er Vagn Kjær-Hansen (SF), formand for Teknik- og Miljøudvalget i Brøndby Kommune:
– Jeg har været med i bestyrelsen i ti år, og jeg fortsætter gerne. En af de ting, vi har arbejdet med de seneste år, er kundeservice, og den har Radius virkelig forbedret. De har også gjort det lettere at få tilskud til små energibesparelser, efter at vi drøftede det i bestyrelsen.

Vigtigt med ejerskab
Radius Elnet driver Elnettet i det meste af Hovedstadsområdet og er ejet af Ørsted. Et ejerforhold, der gør dette valg særlig vigtigt, siger Vagn Kjær-Hansen:
– Ørsted er ved at sælge Radius fra, måske til en udenlandsk køber. Det må ikke ske. Allerede i dag er elnettet vigtigt. I fremtiden bliver det endnu vigtigere, når el kommer til at spille en større og større rolle som erstatning for fossile brændstoffer. Derfor er det vigtigt, at ejerskabet forbliver på danske hænder. Det arbejder jeg for sammen med mine partifæller i Folketinget, og jeg er overbevist om, at mange forbrugere mener det samme.

Husk Vestegnen
Radius har kunder i et stort geografisk område, som Vestegnen blot er en del af.
Men det er vigtigt, mener Vagn Kjær-Hansen, at Vestegnen er repræsenteret i bestyrelsen:
– Det skal ikke kun være folk fra Gentofte og omegn, der sidder i bestyrelsen. Derfor håber jeg, at mange vil stemme på mig som repræsentant for hele Vestegnen

Man kan læse mere om Vagn Kjær-Hansens kandidatur på vkh.dk/radius.
Man kan læse mere om valget og stemme på radiuselnet.dk/valg.
Man kan stemme indtil den 28. januar kl. 12 og alle kunder kan stemme.

1 kommentar om “Vagn vil tage vare om strømforsyningen”

 1. Johnny Restrup-Sørensen siger:

  Jeg er meget enig i at valget af forbrugerrepræsentanter til Radius Elnets bestyrelse er vigtigt for forbrugerdemokratiet!

  Det er derfor glædeligt, at der er 38 kandidater der er opstillet til valget. Jeg synes at du som forbruger bør forholde dig til de enkelte kandidaters profilbeskrivelse og stemme ud fra din overbevisning og ikke lade kandidatens lokale tilhørsforhold være afgørende for din “stemme”. Den samlede bestyrelse er alligevel pligtig at repræsentere alle 1 million privatkunder og virksomheder i Københavnsområdet, i Nordsjælland og i dele af Midtsjælland.

  Jeg har selv valgt at stille op til valget, da jeg ønsker at tilføre “frisk blod” til bestyrelsen. Jeg vil som din forbrugerrepræsentant i Radius blandt andet have fokus på, at der skabes en god og rettidig information til alle forbrugere, hvad enten det drejer sig om overordnede virksomheds relaterede forhold eller eksempelvis her-og-nu information om udskiftning af elmålere til fjern-aflæsbare målere.

  Jeg vil derfor i bestyrelsen foreslå, at bestyrelsen årligt drøfter resultaterne af seneste brugerunderøgelse og beslutter hvilke tiltag der bør iværksættes for at kunne forbedre forbrugernes oplevelse. Mit kendskab til elbranchen kommer blandt andet fra min tidligere plads i repræsentantskabet i elselskabet SEAS/NVE gennem 4 år.

  Finder du mine synspunkter og holdninger interessante, så bør du overveje at stemme på mig som din forbrugerrepræsentant til Radius Elnets bestyrelse. Læs mere på https://radiuselnet.dk/Om-os/Valg-til-bestyrelsen/Kandidater

  Johnny Restrup-Sørensen, kandidat nr. 1 på valglisten

  Husk at stemme hvis du vil have indflydelse på dit elnetselskab

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top