fbpx
Svanholm har fået ny træner
Svanholm2.jpg
Svanholms nye træner, Eugene Moleon i aktion. Foto: Svanholm Cricketklub
SPORT. For anden gang i to år får Svanholm en træner fra Cape Town. Den nye træner har i sin karriere trænet 11.220 spillere

Eugene Moleon er over to meter høj og tidligere hurtig kaster for Western Province – et distriktshold i Sydafrika samt engelske og irske klubber. Han har et CV, der ville fylde adskillige sider. Nu er han ny træner i Danmarks bedste cricketklub – Svanholm Cricketklub.
Han har arbejdet som træner ikke blot for cricket, men også for atletik og håndbold. I Irland er han på et sådant niveau, at han uddanner trænere og har deltaget i arbejdet med såvel Irlands herre- som damelandshold.
Da han startede som træner og anfører for Instonian CC i Nordirland havde de aldrig vundet et mesterskab. Derefter vandt de fem gange.
Han er irsk gift og har en datter. Hans kone bor i Irland, mens han i denne vinter har været headcoach for Cape Town University CC.
Han er udstyret med en BA i psykologi.
Han har gjort op, at han har trænet 11.220 spillere. Tallet bliver så højt fordi han også har ydet en stor indsats i de sydafrikanske townships.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top