fbpx
Jazzen lyder igen
JT.jpg
På fredag gæster Jesper Thilo Kvartet Brøndby Jazzklub. Foto: Pressefoto
BRØNDBY. På fredag er det blevet tid til årets første koncert i Brøndby Jazzklub

På fredag er det blevet tid til årets første koncert i Brøndby Jazzklub, og traditionen tro lægges der ud med generalforsamling inden. Musikken står Jesper Thilo Kvartet for. Et navn der er lig med Mr. Mainstream i dansk jazz, og som har spillet med mange af de store amerikanske navne, og mange danske orkestre igennem årene. Hans saxofonspil har dybe rødder i den amerikanske bebop og swing. Musikerne er Jesper Thilo på tenorsax og klarinet; Søren Kristiansen på piano, Mathias Petri og bas og Frands Rifbjerg på trommer.

Koncerten finder sted fredag den 18. januar kl. 19.30 i Kulturhuset Brønden og generalforsamlingen begynder to timer før.
Man kan læse mere på Brøndby Jazzklubs hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top