fbpx
God start på danseåret
Dans.jpg
Ved årets første dansestævne blev det til 17 medaljer til Vivis Dans. Foto: Vivis Dans
SPORT. Danserne fra Vivis Dans har fået en god start på året

Danserne fra Vivis Dans har netop været afsted til årets første dansestævne, og det gik godt.
Det blev således til i alt 17 medaljer ved Vinter Grand Prix i hip hop og disco.
I hip hop blev det til guld til Silas Nelin i junior 1 super konkurrence, Christian Stybe Aarup i voksen talent samt Lea Fedorcak og Emma Bunch i duo junior 2 talent.
Det blev til sølvmedaljer i hip hop til Nova Rosendahl i børn 2 række, Emma Bunch i junior 2 talent samt Gry Winther i junior 2 konkurrence.
I disco vandt Isabell Venø Petersen og Camilla Johne guld i duo junior 2 super konkurrence, ligesom Marie Winther i junior 2 talent, Nova Rosendahl i børn 2 begynder og Nova Rosendahl og Caroline Lintrup Midtgaard Rasmussen i duo børn 2 begynder også vandt guld.
I disco blev det til fire sølvmedaljer. Til Isabell Venø Petersen i junior 2 super konkurrence, til Sif Morild Brynaa og Lærke Dissing Lausten i duo junior 1 talent, til Lea Fedorcak og Marie Winther i duo junior 2 super konkurrence og ti Micas Cramer i børn 2 konkurrence.
Samtidig blev det til tre bronzemedaljer, til Lea Fedorcak i junior 2 super konkurrence, til Emma Bunch i junior 2 konkurrence og til Amelie C.M. Pedersen i junior 1 begynder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top