fbpx
Døgnrapporten
HELE OMRÅDET. Uddrag fra Københavns Vestegns døgnrapport fra uge 4

Indbrud i byggefirma i Glostrup
GLOSTRUP.
Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om indbrud i byggefirma på Fabriksparken i Glostrup sket mellem onsdag den 23. januar kl. 18 og torsdag den 24. januar kl. 05.15. Et vindue var knust med en sten, og flere tablets var stjålet. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 43 86 14 48/114.


Røveri mod dagligvarebutik i Brøndby
BRØNDBY.
En politipatrulje rykkede torsdag den 24. januar kl. 11.15 ud til en anmeldelse om et røveri mod dagligvarebutik på Turpinssvinget i Brøndby. En mand havde råbt til en kasseassistent, at hun skulle åbne kassen, hvilket hun gjorde, hvorefter manden tog penge fra kassen og løb fra stedet. Manden beskrives som: Dansk udseende på 25-40 år, 185-190 cm høj, almindelig kropsbygning, hvid hudfarve og brunt, mellemlangt hår. Han talte dansk og var iført en sort hue, sort halsedisse, mørk jakke, beigefarvede bukser, grå støvler, grå handsker. Han medbragte en sort taske. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 43 86 14 48/114.


Tyveri fra varebil i Brøndby
BRØNDBY.
Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en hvid Peugeot Boxer Van sket mellem tirsdag den 22. januar kl. 4 og onsdag den 23. januar kl. 04.30 på Vesttoftevej i Brøndby. En lås var ødelagt på bagdøren af bilen, og diverse værktøj var stjålet. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 43 86 14 48/114.


57-årig sigtet for spirituskørsel i Glostrup
GLOSTRUP.
En politipatrulje standsede onsdag den 23. januar kl. 19.03 en 57-årig mandlig bilist på Hermods Allé i Glostrup. Manden blev skønnet alkoholpåvirket, hvorfor han blev sigtet og anholdt for spirituskørsel samt kørt til politigården i Albertslund til blodprøver. Han erkender delvist.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top