fbpx
Berigtigelse
BRØNDBY. I sidste uge skrev vi i historien Trods øget tryghed: Forældre stadig utrygge på børns vegne, at Said Mo El Idrissi, medlem af kommunalbestyrelsen i Brøndby for De Radikale, havde været med til at arrangere et borgermøde i starten af december. Det var en fejl. Mødet fandt sted i slutningen af november. Vi beklager fejlen. […]

I sidste uge skrev vi i historien Trods øget tryghed: Forældre stadig utrygge på børns vegne, at Said Mo El Idrissi, medlem af kommunalbestyrelsen i Brøndby for De Radikale, havde været med til at arrangere et borgermøde i starten af december. Det var en fejl. Mødet fandt sted i slutningen af november.
Vi beklager fejlen.

Heiner Lützen Ank,
redaktør

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top