fbpx
Ældre og sundhed til debat
HLA_0862.jpg
Den 23. januar arrangerer De Radikale i Brøndbykredsen paneldebat om ældre og sundhed på rådhuset i Vallensbæk. I efteråret havde partiet arrangeret et velbesøgt debatarrangement i Kulturhuset Brønden. Både dengang og i næste uge deltager mange lokale folketingsmedlemmer og -kandidater. Foto: Heiner Lützen Ank
VALLENSBÆK/BRØNDBY. Den 23. januar har man mulighed for at blive klogere på ældre og sundhed. De Radikale i Brøndbykredsen inviterer nemlig til paneldebat med flere folketingsmedlemmer- og kandidater

Det kommer næppe som en overraskelse for nogen, men der skal være folketingsvalg, inden danskerne går på sommerferie.
To af de emner, der bør stå centralt i enhver valgkamp i en velfærdsstat som det danske, er ældre og sundhed. Fordi det er grundelementer i velfærdssamfundet.
Selvom valget endnu ikke er udskrevet, er der i næste uge rig mulighed for at høre nærmere om de forskellige partiers syn på ældre og sundhed.
Den 23. januar inviterer De Radikale i Brøndbykredsen nemlig til paneldebat om emnerne.
Partiet har med afsæt i emnet ældre og sundhed bedt en repræsentant fra hvert parti forholde sig til spørgsmål som: Går det godt? Hvilke fremtidsvisioner er der?
Det er en lang række lokale folketingsmedlemmer og -kandidater, der deltager i debatten.

Mødet finder sted i mødelokale Havet på Vallensbæk Rådhus onsdag den 23. januar kl. 15.30 -17.00.
Deltagerne i debatten er: Qasam Nazir Ahmed (Alternativet), Niels Christian Barkholt (Socialistisk Folkeparti), Kenneth Kristensen Berth (Dansk Folkeparti), Karen Elleman (Venstre), Helge Bo Jensen (Enhedslisten), Petar Socevic (Radikale Venstre), Ole Stephensen (Det Konservative Folkeparti) og Mattias Tesfaye (Socialdemokratiet).
Ordstyrer er Heiner Lützen Ank, redaktør Folkebladet

5 kommentarer om “Ældre og sundhed til debat”

 1. Vi har da et håb om at så mange som overhovedet møder frem fra vores gruppe “Folkepensionisterne svigtes af Folketinget”.
  Da det er hele Folketinget der, gennem 23 år, har sviget denne gruppe, kunne det være rart endelig at få samlet alle “skurkene” og ikke minds få dem effektivt stillet til regnskab for deres uværdige måde at agere over for ældre borgere på, herunder 23 års systematisk udhuling af folkepensionen.
  Hvad er det for tanker der lige suser rundt i hovedet på, især, politiske partier der fremfører sig som sociale, fx S og SF der helt åbenlyst tager penge fra folk der har en yderst sparsom pension for at give til nogen der har endnu mindre? Netop dette må der spørges om igen og igen så svaret er klart. Svart er og må allerede være givet. De skal simpelthen ikke have de ældres stemme til det kommende valg. I stedet bør man samle sig om det nye parti på vej “Borgernes Folkeparti” Der har som hovedmål at få rette op på en skæv ældrepolitik. http://www.borgernes-folkeparti.dk

  1. Anders Refslund siger:

   Tankevækkende at den Liberale “Ældre…..minister” ikke deltager, -men det skyldes måske, at hun som hidtil ikke har noget “at byde ind” med ?.

 2. Kirsten Jørgensen siger:

  Jeg er helt enig med Jørgen Mikkelsen. Husk nogle kopier med link og adr til Borgernes Folkeparti

 3. Bjarne Skov Poulsen. siger:

  Borgernes Folkeparti er li Dansk Folkeparti. Det samme som at sætte ræven til at vogte gæs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top