fbpx
Manglende belysning ved Ejby Skolen
DEBAT. Af Anette Majland, Ejby Mosevej 51A, 2600 Glostrup

Åbent brev til rette vedkommende i Glostrup Kommune.
Jeg skriver på vegne af en gruppe ældre kvinder, der en gang om ugen dyrker gymnastik på Ejby Skolen om aftenen. Adgangen fra parkeringspladsen og ind igennem smøgen til skolen mangler lys, og kan være svær at passere grundet den manglende belysning. Vi frygter selvsagt, at nogle vil komme til skade, da vi jo nu går den endnu mørkere tid i møde.
Jeg har nu, i en periode på minimum tre uger, gentagne gange kontaktet Glostrup Kommune for at gøre opmærksom på forholdene omkring den manglende belysning ved Ejby Skole, men uden held. Jeg er blevet kastet rundt fra den ene person til den anden i kommunens forvaltning, men uden nogen egentlig respons. Jeg har oplyst mit telefonnummer og min e-mail adresse og aftalt, at man kunne rette henvendelse til mig, hvis man havde behov for yderligere oplysninger. Men intet er sket.
Til den ansvarlige retter vi denne udtrykkelige anmodning. Vær venlig at tage affære nu, inden nogen af os brækker eller får lemlæstet vore knogler og kroppe.

Svar
Af
Tibbe Knudsen, Centerchef Glostrup Ejendomme

Selvfølgelig skal du og alle borgere i Glostrup Kommune kunne færdes trygt og sikkert på kommunens arealer og komme i kontakt med Kommunes ansatte, når dette ikke er tilfældet.
At det har været svært at få hjælp og kontakt til de rigtige må ikke ske, og det vil jeg gerne beklage. Sagen har været drøftet hos os, og procedurerne er nu tydeliggjort, sådan at vi fremadrettet sikrer, at vi får kommunikation om en opgaves fremdrift ud.
I den konkrete sag, kan jeg fortælle, at der bliver taget hånd om problematikken på stedet. Det har desværre vist sig at være lidt mere komplekst end blot at skifte pærerne i lamperne, da der var opstået en fejl i de tekniske installationer. Der arbejdes på hurtigst mulig at få løst problemet og lys i lamperne. Arbejdet forventes helt færdigt og alle pærer på adgangsvejen skiftet, sådan at der er lys igen senest fredag 30. november.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top